Over Deco-Foto

Vormgeving is iets wat Jeanet Hage altijd heeft geboeid en haar inspiratiebron is de natuur, dat oneindig veel mogelijkheden biedt om te fotograferen. Sinds 2009 houdt ze zich ook bezig met Digitale kunst. Kunst die ontstaat met behulp van de computer. Ze gebruikt hiervoor uitsluitend haar eigen materiaal tenzij het een opdracht betreft. Een nieuw ontwerp ontstaat door vormen, lijnen en kleuren te bewerken van een geselecteerde foto. De beelden van de originele foto, zijn veelal niet meer herkenbaar.

IMG_1263

Jeanet Hage op de Kunstmarkt in Bergen (n.h.)

“Ik vind het een enorm leuke uitdaging, om een vrije creatie te maken, soms in opdracht voor iemand als blijvende herinnering. Een afbeelding van een bloem, kan uiteindelijk veranderen in een gezicht, een vogel of een abstract of figuratief ontwerp…”

Jeanet verkoopt haar werk onder de naam Deco-Foto. Op diverse exposities, kunstmarkten en winkels en webshop, kunt u de schilderijen en kaarten kopen. In Haarlem, Heemstede, Bergen (n.h.), Purmerend en in Limmen in het Cultureel centrum, kunt u regelmatig werken van haar bekijken. De unieke collectie kan als wanddecoratie op verschillende ondergronden worden gedrukt zoals canvas en is te koop als kaart. Een aantal schilderijen hangen bij haar thuis, Bloemisterij Harry en Flora Holland aan de wand.

Bloemenveiling wanddecoratie              Bloemenveling- FloraHolland Aalsmeer

De Bloemenveiling/ Flora Holland, Legmeerdijk 313 in Aalsmeer.


20140320_164848 copy                2015-03-30 EXPO

Kadowinkel “EXPO“, op Schiphol airport in Amsterdam.


   IMG_1466 copy           IMG_1468

E&E Wonen, Drossestraat 22 a in Haarlem.


   Bloemisterij-Harry--Heemstede     Kaartenrek Bloemisterij Harry     2015-01-27 Canvas

Bloemisterij Harry, Glipperweg 38 in Heemstede.


                           IMG_1243-GF-                DSC01217--

Glass & Flower Fashion, Raadhuisstraat 72 in Heemstede.